van der Eijk makelaars

Taxaties

Een goede taxatie van uw woning. Waarom is dat nu zo belangrijk?

Bij een goede taxatie wordt de waarde niet zomaar geschat, maar wordt er een zorgvuldige afweging gemaakt van alle omgevingsfactoren en eigenschappen van de woning die van invloed zijn op de waarde. Op basis van deze waarde en uw inkomen, zal de hypotheekverstrekker bepalen hoeveel hypotheek u krijgt.

Een hypotheekverstrekker wil graag dat de taxatie betrouwbaar is. Als hij daarover twijfelt, loopt u de kans dat uw taxatie niet wordt erkend en dat u uw hypotheek niet krijgt. Van der Eijk Makelaars is voor taxaties NVM en Vastgoedcert gecertificeerd en werkt onafhankelijk.

Uw NWWI taxatie

De rapporten worden uitgewerkt op basis van het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI. Zij valideren (keuren) de rapporten van woningtaxaties en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

Geldverstrekkers, intermediairs en u als consument krijgt zo een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie die inzicht geeft in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Vraag hier direct uw taxatie aan.

NWWI

funda funda in business